< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Kolovoz 2010 (2)
Lipanj 2010 (2)
Svibanj 2010 (1)
Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (5)
Prosinac 2009 (19)
Studeni 2009 (6)
Listopad 2009 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

design by: Mia

Banner by: Mia

Blog će sadržavati videozapise lady gage,novosti,linkove pjesma,chat itd

free web counter


web counter







Kao što sam obečala evo chat box


Get your own Chat Box! Go Large!


PRAVILA CHATA:
ZA OWNERE:AKO NEKOGA MISLITE POSTAVITI ZA MODERATORA MORATE BITI U DOGOVORU SA MNOM.
ZA MODOVE:NESMIJETE ZLORABITI SVOJ POLOŽAJ.
PRAVILA ZA SVAKOGA,OD MODA PREKO OWNERA,GUESTA I MEMBERA ZABRANJENO PSOVANJE(BANN FOR EVER),VRJEĐANJE(TAKOĐER BANN FOR EVER),DOSAĐIVANJE(BANN NA 1 SAT),SPAM(BANN NA 5 SATI),TRAŽENJE MODA ILI OWNERA,A DA NISTE DUGO NA CHATU (BANN NA 5 SATI ILI FOR EVER OVISI SVE O TOME KOLIKO STE DOSADNI),I POSLJEDNJE TRAŽENJE OWNERA KAD STE MOD(DAKLE AKO UPORNO ŽICATE A VEČ STE NA DOBROM POLOŽAJU BANN FOR EVER)(OVO PRAVILO NE VRIJEDI ZA VJERNE MODOVE)

Posjetite 1 mali blog jer nečete požaliti

1Mali club penguin hrvatska banner!

četvrtak, 31.12.2009.

Sve najbolje!!!



Sretan Božić i sve najbolje u novoj 2010.godini,sve najbolje svima koji su pomogli da na brojaču posjeta osvane broj 1001,a i onima koji za ovaj blog niti neznaju.
Hvala mom ujaku Denešu za reklamiranje mog bloga,hvala mom ujaku Tiboru za posjet,hvala mojoj rodici Jenny isto za posjet,hvala mom rođaku Robertu,hvala Ivani za ovaj odličan dizajn,hvala Disco stick za mnogo novosti o kojima me obaviještala,hvala Alenu za mnogo savjeta, hvala mom tati za nađeni video Speechles,hvala mojoj mami za razgledavanje bloga,hvala Stjepku,hvala,hvala,hvala.
Mogla bih do ponoći koja za par sati pristiže nabrajati osobe koje su mi pomogle

Mnogo se toga u ovoj godini dogodilo,šteta što več za par sati odlazi,...

- 21:18 - Komentari [10] - Printaj - #

Lady Gaga dobila buket u glavu!

Da,da nije šala,Lady GaGa dobila buket u glavu(i sada ona ko fol ima bit nesretna)HaHaHa!
OK,da nastavimo,dakle,gdje smo ono stali,..
Aha da dakle dobila je buket u glavu i nije se na njega obazirala,niš posebno.

Ajde dobro bit će boljih postova u 2010.godini

- 21:00 - Komentari [0] - Printaj - #
utorak, 22.12.2009.

Vicevi!!!

Zvoni telefon u cirkusu,i glas upita:trebate li konja koji zna telefonirati?
Ne,netreba nam konj koji zna telefonirati.
Za pet minuta ponovo zvoni telefon,sa istim pitanjem,a razgovor ponovo završi sa istim odgovrom.
I treći put zvoni telefon i glas vikne molim vas ne prekidajte liniju,neznate vi kako je teško kopitim birati broj telefona!!!zubo

- 13:30 - Komentari [0] - Printaj - #

Na devetnaestoj stranici

Ok nije baš nešto interesantno,ali u goggle(ili google,neznam kako se piše)upišite Lady gaga slike,i kada dođete skrooooz dolje vidite brojeve pa okrečite str. do 19 i u gornjem desnom kutu če te vidit moj blog,fun club of Lady GaGa.
Ko zna ko ga je uslikao,vjerovatno moj ujak(najbolji kompjuterski programer godine),ili nije?
Možda netko od vas?
Ako ste moj blog uslikali i stavili među slike javite se u komentarima!zujo

- 13:25 - Komentari [1] - Printaj - #
nedjelja, 20.12.2009.

Speechless

Lady gaga(23) nastupila je kod Engleske kraljice(83)(uuu dosta je stara rekla bih da ima oko 69,..a što češ kad žena ima tako svijetlu put pa je mnoge ljude sigurno prevarila lol)
Ok šalu na stranu,Lady gaga je nastupila u crvenom lateks(več spomenutom)kostimu.
Meni se pjesma i nastup svidio.
A vama?
Odgovorite u komentarima!

- 15:57 - Komentari [2] - Printaj - #
četvrtak, 17.12.2009.

Održava se koncert u Zagrabu!

Lady GaGa usprkos odgađanjima koncerta u medije je došla vjest kako koncert možemo očekivati u listopadu iduče godine.Točan datum još nije zakazan.

Dolazite li i vi na koncert?Odgovor ostavite u komentarima!

- 18:27 - Komentari [2] - Printaj - #
utorak, 15.12.2009.

...tisuću i jedan posjet iz tisuću i jedne noći,..

A što naslov nije pjesnički?a?I sad se vi meni rugajte što želim postat novinarka hh,ok imam 1001 posjet pa mi trebate čestitat,hvala hvala nemorate mi pljeskati XD.

- 14:02 - Komentari [1] - Printaj - #
nedjelja, 13.12.2009.

Glam INTERVIU

Kupila mama Gloriju Glam,i ono u njoj Interviu s GaGom,ima ga mnogo pa se idem bacit na poso s prepisivanjem.Uživajte u tekstu!

Hi,ja sam Lady GaGa,oprosti što si čekela-pomalo piskutavim glasom pozdravila me 23-godišnja pop diva i sjela u fotelju luksuznog hotela Mandarin Oriental u New Yorku,u kojem smo se dogovorile za interviu.Pjevačica poznata po ekstravaganznim kostimima,ni sada nije iznevjerila očekivanja:bila je odjevena u dugu pripijenu haljinu sa prozirnim dekolteom,perikom,mrežastim čarapama,i cipekama sa visokom potpeticom.Tvrdi da u je u svaki primjerak knjige stavila pramen sa jedne od svojih perika,i da odmila svoje fanove zove malim čudovištima jer u pismima je uvjek zamole za jedan pramen kose.

Koliko imate preika?
Više od stotinjak,najviše plavih,znam da je to malo bolesno,nemam ih gdje držati pa sam izgradila još jednu sobu za njih(to znači da ipak ima kuću,jutarnji lista nema pooojmaa).
Kako se inače odjevate?
-Moj stil je specifičan,nimalo causal,najčešče nosim haljine.IMA TU JAOŠ PUNO TOGA ALI MENI SE NEDA PREPISIVATI,AKO ŽELITE SAZNATI VIŠE KUPITE NAJNOVIJU GLORIJU GLAM!

- 13:24 - Komentari [0] - Printaj - #
subota, 12.12.2009.

Telephone officale video!

Našala sam i offical video singla telephone by Lady GaGa and Beyonce!
MIslim da je singl savršen stoga pogledajte i offical video!


- 21:19 - Komentari [5] - Printaj - #

KOncert je otkazan

Koncert koji je Lady GaGa trebala održati u rujnu u Zagrebu je otkazan, barem prema obavijesti na stranicama tvrtke Eventim koja je bila zadužena za prodaju ulaznica.

Trebalo je to biti prvi put da kontroverzna pjevačica dolazi u Zagreb, ali se to, čini se, ipak neće dogoditi. Otkazivanje koncerta navodno je opravdala prevelikim brojem obaveza.

Svi koji su se poveselili, kada je najavljeno da će izvođačica hit singla 'Poker Face' gostovati u Zagrebu, u sklopu turneje 'The Fame Ball Tour', ostat će nažalost razočarani. Koncert najavljen za 5. rujna je otkazan.

'Naime, nakon izvjesnog termina koncerta, uslijedila je intezivna komunikacija, na relaciji organizatora i agencije izvođača te je organizator obaviješten, kako nažalost, za sada, nema mogućnosti njegovog održavanja', piše u priopćenju objavljenom na stranici Eventima.

>>Lady GaGa stiže u Zagreb!

Nemoguće je ne primijetiti kako su u priopćenju navedeni potpuno neshvatljivi razlozi. 'Očito je prezauzetost obvezama, te teškoće u koordinacijama poslovnih partnera, dovelo do trenutne nemogućnosti gostovanja', piše u priopćenju.burninmada opet trenutno može zančiti i da če se koncer održati 2010,da bar da barrolleyes

- 12:02 - Komentari [3] - Printaj - #
petak, 11.12.2009.

"Živim na pozornici"

Pop senzacija Lady Gaga i dalje odbija kupiti stan ili kuću ili bilo kakvu nekretninu koju bi onda nazvala dom. Naime, ona i dalje želi živjeti samo na pozornici. Djevojka već neko vrijeme putuje svijetom, pjeva i živi po hotelima, a takav život, izgleda, skroz joj odgovara.
Evo što je izjavila: "Moj dom je na pozornici. Nije me briga za bilo kakav dom. Uvijek kažem fanovima jednu malu pjesmicu koju sam napisala: 'For every minute of the day/The truth is that I'm dead/Until I'm here onstage with you/Then I'm alive instead'".

"a zar nije čula za jeftine nekretnine u Diklu? XDfino"

- 18:41 - Komentari [3] - Printaj - #
utorak, 08.12.2009.

"imam zbirku od 20 perika"

Dama poznata po 'čudnim frizurama' ima pun ormar perika, za svaku priliku
Zapravo, po jedna perika za svako raspoloženje u kojem se pjevačica nađe.

'Imam više od 20 perika, tako da mogu imati novu frizuru bez da svaki dan trčim frizeru. To je sjajno, zar ne?', pita Lady GaGa dodajući:

'To kako se predstavljam vanjskom svijetu uvijek ovisi o tome kako se osjećam iznutra.'

Osim toga, ona vjeruje da svaka njezina perika ima svoju osobnost, pa kada ih stavi na glavu, poprimi njihove karakteristike:

'Moja crvena kovrčava perika je divlja i malo zbunjena. Mislim da sam i ja malo zbunjena...'

Ipak, ne želi nositi perike kako bi se s njima osjećala luđe, kaže, jer i ovako je dovoljno luda: 'To je moj život, moj divni, ludi život.'

"Nije loša ideja",kažem ja,"crvena perika izgleda kao obojana kosa,ako nevjerujete pogledajte Bad romance"

- 19:43 - Komentari [2] - Printaj - #

Lady Gaga se osigurava!

Lady Gaga odlučila se na ovaj potez jer je tijekom nastupa u Montrealu u sklopu svoje turneje Monster Ball pala na guzu dok je izvodila pjesmu “Teeth”, a incident ju je neodoljivo podsjetio na nedavni pad Jennifer Lopez na American Music Awardsu dok je izvodila pjesmu “Louboutins” te je i ona odlučila, poput J. Lo, ubuduće barem novčano profitirati od eventualnih ozljeda stražnjice.

lud

- 11:50 - Komentari [0] - Printaj - #

Lady GaGa zabavljala englesku kraljicu.

Iako su se svi pribojavali nastupa kontroverzne pjevačice, Lady Gaga na pozornicu je izašla u 'pitomom' crvenom lateks odijelu koje nije otkrivalo nimalo kože

LONDON - Legenda soula Chaka Khan, glumica Whoopi Goldberg i pop pjevačica Lady Gaga zabavljali su britansku kraljicu Elizabetu II i njenog muža na gala večeri pod nazivom 'Royal Variety Performance' koja se održava jednom godišnje.

To znači da Lady Gaga ima zaista odlične ideje što se tiče kostima,može otiči bilo gdje a a se na kostimima izražava njezin prepoznatljiv stila.

- 11:46 - Komentari [0] - Printaj - #
ponedjeljak, 07.12.2009.

Funs of Eminem blog

Eto moj prijatelj iz razreda je napravio blog Funs of Eminem.
I ja sam blog posjetila i zaista sam se oduševila!
Stoga mislim da bi i vama bilo zanimljivo da,ako bar niste fanovi eminema da chatate i komentirate.Ako ništa drugo možda vam njegovi kreativni postovi dadu i deje za vaš vlastiti blog.
stoga posjetite:

http://fansofeminem.blog.hr/

- 20:04 - Komentari [0] - Printaj - #
srijeda, 02.12.2009.

Video:Lady GaGa pala na guzicu.

U postu ispod ovog posta sam sve opisala o Lady GaGinom padu na guzicu.
Sigurna sam da bi svaki posjetitelj bloga htio vidjeti tu komediju,pa mi je tata pomogao pronaći video.

Pa dosta priče,pogledajte i puno komedije želim vam JA.



- 21:56 - Komentari [4] - Printaj - #

Lady GaGa pala na guzicu

Na koncertu u Montrealu, kojeg je održala u sklopu svoje turneje Monster Ball, dok je izvodila pjesmu Teeth kontroverzna se plesačica prosula na pod,no isti tren se digla kao da se ništa nije dogodilo.
No može se vidjeti da je riječ o velikoj glazbenoj prevari po tome što se čuje da glas odjekuje kada je pala(definitvno je riječ o playbacku).

Lady GaGa je inače poznata po gotov nemoguče izvedivim stvarima,pa dali vi mislite da je lady gaga htjela publiku iznenaditi playbackom i nespretnim padom?
Odgovrorite na ovo pitanje u komentarima.

- 21:29 - Komentari [2] - Printaj - #

Lady GaGa:Želim imati supruga i djecu,ali za 10 godina.

Američka pjevačica dala je intervju za magazin Elle u kojem je iskreno progovorila o svojim snovima i željama.
- Za jedno osam do deset godina želim imati djecu. Želim imati i supruga koji me voli i podržava, baš kao i svi ostali. U ovom trenutku nikad ne bi ostavila karijeru zbog muškarca i nikad ne bi supruga pratila dok on 'ganja' svoju karijeru - ispričala je Lady GaGa (23). Pohvalila se i kako je bila izvrsna konobarica te da je zato uvijek dobivala velike napojnice.

- 21:25 - Komentari [0] - Printaj - #
utorak, 01.12.2009.

Bad romance

Eto danas sam chatala,bannala dvojicu,zbog spama i žicanja ownera,no Alen mi je predložio da napišem post o novom spotu Lady GaGe Bad Romance.
Iako taj post več imam sada bih vas upitala:Dali mislite da je kostur koji pozire kraj Lady Gage(ili Lady GaGa pozire kraj njega?)suvišan u spotu,ili mislite da je savršen u spotu neobične pjevačice?

Komentirajte i pogledajte spomenuti spot ispod ove rečenice.

- 17:24 - Komentari [4] - Printaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.